Over

Buro Lampje, geeft licht op de zaak πŸ˜‰ Gelukkig ben ik meer een beelddenker dan een copywriter…

Ik ben Aukje Kerkhof en ik werk al een heel aantal jaar vanuit Arnhem als grafisch ontwerper. Ik heb gestudeerd aan het Sint Lucas in Boxtel in de richting Reclame en Presentatietechnieken. Ik werk graag samen met de opdrachtgever aan een mooie huisstijl, origineel drukwerk of aan een frisse site. Juist in tijden van overvolle mailboxen is het leuk om drukwerk weer eens te overwegen, zo maak je het verschil ten opzichte van andere aanbieders. Ik vind het belangrijk dat wat ik creeΓ«r precies uitstraalt wat je als ondernemer wil zeggen. Als je geld uit gaat geven moet je blij zijn…

Ik werk met de grafische programma’s van Adobe, Indesign, Illustrator en Photoshop. Voor snelle fotobewerking gebruik ik PXLR, en de sites maak ik in WordPress.

Wat ik maak: huisstijl, logo, flyer, poster, ansichtkaarten, routekaarten, uitnodigingen, advertentieopmaak, restyling oud logo, trouw/babykaartje, banners, vlaggen, fotobewerking, digitale bewerkingen voor sociale media zoals Facebook/Instagram/YouTube, WordPresssites.

Voor vragen, ff mailen/appen/of telefoneren πŸ˜‰ Aukje Kerkhof 06 45218960 aukjekerkhof@gmail.com